bplogo

Works

Portfolio

Projekter

Portfolio

Graviditetsfotografering

Jeg stod for et graviditetsfotoshoot i naturen af en 27-årig i 8. måned. Billederne blev taget ved Odden i Silkeborg, hvorefter jeg redigerede dem til sort/hvid i Photoshop.
Alle billederne er taget med et Canon spejlrefleks kamera - uden ydeligere objektiv.

Se detaljer

Mode magasin

Dette er et eksempel på et modemagasin lavet i Photoshop. Magasinet er fiktivt, og er derfor ikke lavet for en virksomhed, men et resultat af en kreativ onsdag eftermiddag.

Se detaljer

Forside til mode magasin

Dette er et eksempel på en forside til et mode magasin - dog er denne ikke lavet til en virksomhed, men resultat af en voksende interesse inden for visuelt design samt det minimalistiske udtryk.

Se detaljer

Design af hjemmeside

Denne hjemmeside er et resultat af en skoleopgave, hvor der skulle designes og kodes en hjemmeside tlil kunstneren Lydmor. Her har jeg hentet inspiration af tidsperioden ''Romantikken''.

Se detaljer

Cover

Dette er et eksempel på et cover/forside til et mode magasin, som er resultatet af en voksende interesse inden for visuelt design samt det minimalistiske udtryk. Jeg forsøger altid at inddrage små modetrend eller tendenser i mine designs, og kombinationen af dette og det minimalistiske udtryk er noget, jeg er faldet pladask for.

Se detaljer

Poster

Denne poster er baseret på en typografisk skoleopgave for Design Culture Now. Posteren måtte ikke indeholde billeder af nogen form, men kun af typografi og former - dette blev resultatet. Personligt, synes jeg at et fedt design sagtens kan skabes ud af ren tekst.

Se detaljer

Content til SoMe

Dette er resultatet af et eksamensprojekt for Bryghuset Kragelund, hvor jeg lavede en indholdsstrategi til sociale medier. Disse visuelle eksempler er lavet til henholdsvis Instagram og Facebook, og er lavet på baggrund af kundeadfærd og dynamikken på SoMe.

Se detaljer

Naturfotos

Jeg elsker at tage på opdagelse i naturen med enten et kamera eller mobilen. Her var jeg på fotoshoot ude i styrtende regnvejr, for at fange et par gode stemningsfyldte billeder. Alle billederne her, er taget med en Iphone 8.

Se detaljer

© Copyright © All rights reserved | This template is made with by Colorlib