bplogo

About

html5 bootstrap template by colorlib.com

KatrineB. Pedersen

About

Jeg er 22 år og læser Multimediedesign på 3. semester på Erhvervsakademi MidtVest i Herning. Jeg har en stor passion for sociale medier og Content Marketing. Personligt, synes jeg at en god historie bliver endnu bedre, når formen af den er med til at gøre modtageren nysgerrig på indholdet. Samtidig er jeg vild med de muligheder den digitale verden, giver os.

Se mine projekter

Jeg er født og opvokset i Silkeborg i Midtjylland. Jeg brænder for sociale medier, kommunikation og Content Marketing. Jeg vil være med til at skabe content, som vil inspirere folk i deres hverdag. Jeg er fasineret af den virkning SoMe har i dag, og jeg er vild med de muligheder, den digitaliserede verden giver os, og måden hvorpå, vi kan udnytte denne til at blive bedre inden for vores felt.

Jeg har altid gået ekstremt meget op i film og fotografi, fordi det er med til at fortælle historier. For ca. 2 år siden begyndte jeg derfor selv at fotografere i min hverdag - både med et Canon spejlrefleks kamera, men også med kameraet på min mobil. Man kan sagtens tage professionelle billeder i god kvalitet med en Iphone 4 - det gælder bare om at udbytte miløjet omkring dig.

Jeg har taget mit øje for fotografi og min passion for SoMe over i den digitale verden - nemlig min uddannelse som Multimediedesigner, som har været med til at inspirere mig, og samtidig åbne op for mulighederne inden for faget - og jeg har udviklet mine evner inden for design. Jeg er stor fan af det minimalistiske, og synes personligt at dét, der skaber fede designs, er de små detaljer.

Goals